Fruktkorg Stockholm

Fruktkorgar Stockholm

Vad gör du för att höja moralen på kontoret när det är lite dystert? Det finns få saker som är mer uppfriskande än att få en fruktkorg på kontoret. Fruktkorgar gör inte bara de anställda glada, de ökar också produktiviteten och moralen! Fruktkorgar är utmärkta för alla slags tillfällen – födelsedagar, årsdagar eller bara för att du bryr dig! 

Frukt är en av de mest energigivande livsmedlen som finns. Den har ett högt innehåll av fibrer, vitamin A och C som hjälper till att hålla immunförsvaret starkt, den innehåller viktiga mineraler som kalium som hjälper till att reglera blodtrycket, den är full av antioxidanter som bekämpar fria radikaler (orsaken till åldrande).  Frukt har även visat sig öka kreativiteten och förbättrar till och med sömnkvaliteten! 

Fruktkorgar- det perfekta mellanmålet

Frukt är ett hälsosamt mellanmål som kan delas mellan arbetskamrater, vilket gör att de känner sig mer samhörda med varandra. Frukt ger också en energiboost för dem som kan behöva det efter lunchtid. Fruktkorgar gör det också möjligt för människor att äta hälsosamma mellanmål utan att behöva oroa sig för att deras medarbetare ska döma dem för att de inte äter skräpmat hela tiden.

Det är inte alltid lätt att låta bli fikabrödet när det presenteras under eftermiddagen. Du som har kommit igång med din träning och påbörjat din resa mot viktminskning vill hellre ha ett mer hälsosamt mellanmål, som en god frukt från fruktkorgen. Expressens hälsoliv har tagit fram tips från en dietist som svara på precis på sådana här frågor.

Fruktleverans till kontoret

För att skapa en hälsosam miljö för sina anställda väljer fler och fler företag i Stockholm fruktleveranser. Fruktkorgar har blivit väldigt trendigt i takt med att människors kostvanor förändras och de försöker införliva mer frukt i sin kost. 

En god arbetsmiljö och hälsosamt vardagsliv är väldigt i dagens samhälle och fler företag vänder sig till leverantörer för fruktleverans med mera till kontoret. GP har intervjuat Camilla som lyfter enkelheten med dessa typer av partnerskap.